A férfi beismerte tettét.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Kutyafüle: A zsidókról van szó. igen .Egy rabbi barátom van és láttam a neten ill a tévében is az ezekről szóló dokumentumot. Rohantam hozzá hogy Te ez igaz ? mi a fene ez Hogy hogy ezeket meg lehet csinálni? mondj már valamit! Volt hápogás meg hápogás.Amúgy Amerikában Hetente egyszer a késő esti műsorban adták 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! négy adás után be lett tiltva az egész.
qxy
De lehet hogy így akarják el ferdíteni a dolgokat vagy a fene tudja vagy egy dupla csavar ?
Kutyafüle
Sok disznóság volt és van a világ történetében és én sem tudok mindent.
A történelem tanítást a mindíg hatalmon lévők a saját ideológiájuk szerint elferdítették.
PL. LENIN sohasem mondta azt hogy tanulni tanulni tanulni.
Na messzire mentem, maradjak a tényeknél!
LEVÁGNI LEVÁGNI LEVÁGNI!
farczadi
@Kutyafüle: Hehe, ez jó volt. Éppen olvastam egy interjút egy román színésszel, aki a románok történelmével kapcsolatosan azt mondta: mi annyit tudunk, hogy jöttek a törökök, levágtuk őket. Jöttek a tatárok, levágtuk őket. Mindenkit levágtunk, mindenkit legyőztünk. És csak somolygott, amikor azt kérdezték tőle, hogy szerinte hazugságokra épül-e a román történelem. Tény, hogy a nemzeti öntudatot jól erősítik a hősies és szépen kiszínezhető események. A románok profitáltak is ebből, ügyesen. És ez nem csak az ő esetükben igaz. Nézd meg a magyarok történelmét. Tele van világraszóló vereségekkel. Meg is nézhetjük magunkat.
Kutyafüle
Na visszajött ez a cikk!!!!!!
Én akkor rágtam be amikor azt monndta egy öntudatos román, hogy Hunyadi János, Dózsa György, Ady Endre román származásu volt, mert ott született.
Akkor is profittáltak amikor ügyesen kiléptek a II. világháborúból 1943. ban
Miért van tele a történelmünk vereségekkel? Hát mikor értettünk egyet? Most mi van?
farczadi
@Kutyafüle: Ja... S hogy egészen pontos legyen a dolog: Hunyadi János = Iancu de Hunedoara; fia, Mátyás (király) = Matei Corvinul; Dózsa György = Gheorghe Doia. Ady Endréről még nem tudom, hogy lenne román neve.

Mátyás király a 100 legnagyobb román személyiség listáján is szerepel.

A kérdésedre történészek kellene megadják a választ. Miért csak a buktákat rögzítik a krónikák? Vagy pontosabban: szinte csak...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.