Ez az újszülött nemrég született. A baba és egy szintén nemrég napvilágot látott boci közötti különbség jól látható: az újszülött magatehetetlen, még a fejét sem képes felemelni, a boci pedig vígan ugrándozik az anyja körül. Vajon mi az oka ennek a különbségnek?

Forrás: vikendtrend.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Dóra. Nem hiszem el hogy egy szexológus ilyet ír!.Azért mert van papír, az még nem jelenti azt hogy érti is.vagy segítettek neki mert egyedül nem lehet ilyen "okos"
Feraj49
Kedves Dóra! Az ember nem azért az "evolúció csúcsa" mert korán vagy későn születik.Az önálló gondolkodás,/nem mindenki képes rá,még ha ember is/ a tárgyak a cselekvés sorozatok tervszerű megalkotásához való képessége miatt .
Atomqkac azaz EbUraFakó
Drágám! Írásodból kiviláglik, hogy TE valóban nem vagy az evolúció csúcsa. Picikét tanulgassál még biológiát, anatómiát, pszichológiát, antropológiát és lehet, hogy valamivel közelebb jutsz néhány felismeréshez, amely megkülönböztet bennünket a állatoktól. Simi-simi arra a szép, nagy, üres fejedre! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.