Figyelemmel kísérem, szakmámból adódóan is, a „Halra Magyar, Halra Bor!” gasztronómiai versenysorozatot. Örülök, hogy a verseny egyaránt népszerűsíti a halat és a jó magyar bort. Külön gratulálok a budapesti Bajai halászcsárda üzletvezetőjének, Pápics Viktornak, hogy halételeivel másodszorra is sikerült elvarázsolnia a zsűrit. Innen merítve az ötletet, ezen a héten bajai harcsahalászlevet ajánlok lebbencstésztával, Fásy-san. A kiadós, főfogással felérő leves után könnyed süteményt kínálok. A menü 800 kcal/fő értéket tartalmaz. Kívánok minden kedves Olvasónak kellemes pünkösdi ünnepeket! Jó étvágyat! Fásy Ádám
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás