Többször járt már hazánkban, Budapestet kedvenc városai között emlegette, s idén nyáron a Sziget Fesztiválon készült „nagy bulira” Anders Behring Breivik. Az ámokfutó magyar ismerőse most már belegondolni sem mer, vajon mit értett Breivik a „nagy buli” alatt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tutti
Most van itt az ideje a kombinációknak, a magyar média mindenhol megtalálja az összefüggést! Sajnos attól tartok, hogy ötleteket adtak az "egypetéjűeknek"..............

Ezt a szociál-pszichopatát ott a helyszínen agyon kellett volna lőni!
kinyílt a bicska a zsebemben
@Tutti: Csak a fejét célozni, nehogy megsántuljon, aztán meg pereljen, és megnyerje a pert, mint aki megölte Borsos József rendőr századost!
palika
@csutak: Nap mint nap olyanokról beszélnek az emberek, hogy nem félnek semmitől! Akinek meg nincs semmije, nincs veszteni valója, annak.................!
Kutyafüle
Az elmúlt napokban volt éppen két film is Carlosról. Na éppen erről van szó, hogy milyen egy fanatikus őrült. Nem tudod követni a gondolatmenetét.
A másik véglet az a fajta, aki pontosan kitervel mindent, percről-percre mérnöki pontossággal. Vajon melyik az őrült, vagy a pszichopata? De akkor is félelmetes, mit akart ez a sziget fesztiválon? Azon gondolkodtatok-e, ha akart egy terror bulit, honnan szerezte volna a robbanó anyagot?
Tutti
@kinyílt a bicska a zsebemben: Pontosan így van, nekik vannak jogaik, nem mint a becsületesen élő embereknek....sajna!

@Kutyafüle: Ez a szigetes robbogatás lehet, hogy csak fikció! De tegyük fel, hogy van némi alapja, akkor nem útipoggyászként hozta volna a robbanószert. Akkor pedig itthon jobban szét kellene nézni pl. műtrágya fogyasztás terén!
csutak
@Kutyafüle: Nem pszichopata hanem szociopata aki átlátja következményeit a tetteinek de nem érdekli!
Amellett ez a figura csak betű szerint vette a szélsőjobb tanait.

@palika: marx:
"A proletár csak láncait veszítheti!
De egy egész világot nyerhet!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.