Az elmúlt hetekben egyre többször lehetett hallani arról, hogy a Sziget fesztiválon nem biztos, hogy felépülhet a Vodafone 30 méter magas tornya, ugyanis különféle engedélyek kellenek hozzá, de ezek megszerzésést el sem kezdték. A mai nap folyamán sikerrel zárult a Vodafone Magyarország és a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának egyeztetése. A megbeszélés során egyértelművé vált, hogy az eredeti terveikben tett módosítások következtében biztosan engedély és bejelentés nélkül végezhető építési tevékenységnek minősül a torony létesítése.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
Nem értem mire jók ezek a megalomán hülyeségek, inkább adnának ingyen telefont minden fesztiválozónak, vagy valami speciális kedvezményt... "A 300 m2-es felületen több mint 1,5 millió LED-diódát tartalmazó LED-fal működik majd, amely számos módon fogja szórakoztatni a fesztiválozókat" – Hurrá, és most ettől kinek lesz jobb? Vagy mit üzen ezzel nekem a Vodafone? Azt, hogy ezek valami tiszta idióták, és hogy jó helyen vagyok a jelenlegi szolgáltatómnál is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.