A villalakók kedden részt vettek a második ValóVilág 5 Aréna küzdelmein. A harc ezúttal is a védettségért indult, a győztes nem jelölhető a kiválasztáson és a kihíváson sem. Shadinak az volt a legfontosabb, hogy ne Attila, vagy Péter nyerje. Eszter most is magáért küzdött, és persze minden lány ellen. Mert a villalányoknál kihúzta a gyufát Cris miatt. Csaba szerette volna, ha nem Shadi, Eszter, Vera nyeri meg a védettséget, mert nekik nincs helyük a villában. Vera nem akar préda lenni, ő ezért hajt. Veronika Eszter ellen akar küzdeni, mindent megtesz, hogy kicsinálja a jogászlányt. Fecó ma Péter ellen küzd, mert győzni kell a jónak. Gergő azt szerette volna a játék előtt, ha ne Shadi kapja meg a kendőt, mert az arab fiú mindenkit idegesít. Nem szabad, hogy védett legyen.

Forrás: szarketing.hu
Feltöltő: Dry
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dry
Veronika megérdemelte volna a védetséget. Ha Eszter kapja meg a kendőt, akkor valszeg Ronit viszi ki. Annyira meg egyik lány sem érdekes, hogy visszajöjjön.
Canada
Csaba sajnos szárnyai alá vette Diust meg Kingát, de majd megfordul a szél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.