Két és fél éves kisfiam már-már kimeríti a hisztis gyerek fogalmát. Bármi baja van.ha csak inni kér azt is órdítva teszi. Szó szerint az egész napját átnyávogja. Ha valamire nemet mondok,képes hányásig sírni. Ezenkívül nem alszik este vagyis rengetegszer fel van,nem tudom elérni,hogy lerakja a cumit,de a rendeset nem a játszó cumit. A mai napig abból iszik. Már szobatiszta volt,de egyik napról a másikra elkezdett bepisilni, így muszáj voltam rá visszaadni a pelenkát. Nem marad el senkivel,nem alszik senkivel csak velem. Az idegenekkel és azokkal akiket nem napi szinten lát morog, ordít. Hiába kedvesen közelítenek hozzá. Mindenki azt mondja ilyen gyereket még nem látott. Nem hagyunk rá mindent,de semmi sem működik nála! nem tudom milyen taktikát próbáljak ki nála,mert ez így nem lesz jó. Imádom de már engem is kikészít az egész napos ordítás idegileg, és már nekem sincs türelmem hozzá. Van erre valami taktika vagy próbáljam meg a kőkemény szigort! Kérem segítsen,mert ez így nem jó se neki se nekünk, főleg, hogy mindenkitől csak az okoskodást és a letolást hallgatjuk a férjemmel. Előre is köszönöm!

Feltöltő: soho
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
A tyúk és a tojás ül a pszichológiai rendelő várótermében. Kijön az asszisztens , rájuk néz--Melyikük volt előbb ?
-elmész te a pi...ba !
yazo64
Néha 1-1 makarenkói pofon csodákra képes...
{nem szőnyegpofozásra gondoltam... pl. kicsi koromban én is hisztiztem, olyankor anyum egy jól irányzott célzással lelocsolt egy pohár vízzel, az is hatásos volt}
ila51
@yazo64: A pohár víz nálunk is bevált az egyik gyermeknél , mindjárt az első alkalommal...:)))
yazo64
@ila51: :))) Nnnna... akkor már kettőnknél bevált ez a módszer:)
Talán ennek az anyukának is sikerülne:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.