Egy egész tálca guinness sört dugott a szoknyája alá ez a nő, pechére az egészet felvette, az angol raktáráruház kamerája!

Forrás: napiadag.com
Feltöltő: bilzol
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almosd
Döbbenet!!! és ezt mind( fel) el dugta .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Csizmás Kond: Ahhoz már T 34-es tanga kellene! :-)
Én már akkor inkább borokat vittem volna. Szűk szoknyám alatt azért feltünő lett volna, legalábbis nyáron.
Feraj49
Angol raktáráruház? Itthon is történhetett volna!Egyébként a "SÖR FOLYÉKONY KENYÉR" ezt a legtöbb férfi tudja,ezek szerint ez a nő is.Sok gyerekből áll a kis család,enni visz nekik és mindjárt megoldja az "itatást" is."Lába közti garázsszag" meg a adja az "igazi zamatot".
lópicigáspár
@Dulcinea: Arra nem gondoltatok, hogy már az anyaméhben szoktatják a "munkához" a még meg sem született puját? Csak a két keze lóg ki és az tartotta a tálca sört. Ámbár ez veszélyes, hisz fenn áll az esély, hogy meginná a hasznot!
Dulcinea
@lópicigáspár: :))) A munka alatt a lopás, gyakorlását értetted ugye:))?
taglo
A minap megkért egy idösebb ,roma ,hogy olvassam már el neki ,hogy melyik a legdrágább kávé,majd magához intett egy sokszoknyást,aki bepakolt 3-üveggel magaalá !Késöbb ujra össze akadtunk ,pick szalámit ettek kiflivel !A pénztárnál elöttem fizettek ,4-kiflit !??A rokkant parkolóban egy 7-es BMW-állt abba préselték be magukat ,a kicsaláddal kb-8-an !??DE NEMCSAK EZÉRT SZERETJÜK ŐKET !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.