Tovább növelve előnyét Párizzsal szemben, Tokió megőrizte a legjobb éttermek fővárosa státuszát: a japán fővárosra és térségére vonatkozó, Tokióban kedden bemutatott 2012-es Michelin-kalauzban 16 – a tavalyinál kettővel több - háromcsillagos tokiói étterem szerepel, míg a francia fővárosban tíz étterem rendelkezik a legmagasabb besorolással.

Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A "világ legjobb éttermei" meghatározás nagyon szubjektív. Vannak olyan helyek amelyekre szívesen emlékezik az ember.

De újabban már egy tekercs alufóliával járok a belső zsebemben, mert annyi állófogadáson veszek részt, hogy viszek belőle az otthoniaknak is. Mégiscsak más mint elmesélni, hát nemigaz? :)
qxy
@másvirág: Jovan na. de hazamentem és csillapítottam magamat öt hat száz falat oszt kész volt a vacsi.Amúgy sok vendéglőben a mai napig is tudok enni úgy hogy nem kell fizetnem. Mivel mindent, amit a hússal lehet csinálni ahhoz értek.( sajnos ahhoz is hogy a semmiből húst.)
qxy
Két alkalommal egy Európa híres mester szakácsának vágtam disznót meg borjút Kérdezte mennyit adjon? Mondtam hogy te tudod mennyit ér. Erre azt mondta.Ha egyszer egy partit csinálsz, szólsz és megyek.Jött is Mindent hozott még pincéreket is. nem is lehet el magyarázni mi minden volt szebbnél szebb finomabb dolgok Később elárulta hogy ha idegennek csinálja mennyibe kerül. De én megérdemlem.Nálam volt az egyik legjobb vendéglő..
Állami gondozott
@Bugajakab: Én?
A férjem:)
De amúgy a nagynénémék állták a repülő költségét, mert eszméletlen drága:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.