A méltán híres barbadosi énekesnő az utóbbi hónapokban lemez eladásaival csúcsokat döntött, de neve kiejtésekor sokakban még mindig élnek azok a fotók, melyen az énekesnő arcát kék, zöld foltok díszítették, mely egy kiadós verés eredménye volt.

Forrás: noipoker.hu
Feltöltő: mazsika80
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Most már ,elsőséget élvez kis unokám , ki Karácsonykor betöltötte, első komoly évét .Kislányom , gyönyörű fiú gyermeket ,hozott a világra ( császárral , s nem tört össze ! ),heti két-három alkalommal, nálunk van , egész nap , megy , rámol , pakol , kihasználja , hogy nálunk mindent szabad .
Sajnos az általad említettekre , nincs időm .
Dulcinea
@Fater59: Gratulálok az unokádhoz!:)) Biztos nagyon aranyos, és remélem, hogy te, jó nagyapához méltón igyekszel a lehető legjobban elrontani!:))
Fater59
@Dulcinea: Köszönöm .
Mindent megteszek ez ügyben .A szülök dolga a nevelés , nekünk marad , hogy engedékenyek legyünk , és rontsuk ahogy tudjuk .
Állami gondozott
@Fater59: Te csak szeresd az unokád!
Engem amikor a nagyiéktól haza értem hatalmas pofonnal várt az apám, hogy tudjam, már otthon vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.