A múlt hét pénteki adásban a villalakók újra egy olyan feladatot kaptak, ahol egymás szemébe mondhatták ki mit gondol a másikról, valamint mit tart a villalakó társa erősségének illetve gyengeségének

Forrás: pokerholdem.hu
Feltöltő: mazsika80
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mazsika80
a vera már kiveri nálam a biztosítékot. semmi nőiességet nem látok benne, bár nem tudom melyik férfinek jön be egyáltalán
keresztapa
Közönség szimpátiáját jobban bírja Vera, mint a kétszínűségét kimutató Eszter, a közönségnek szimpatikusabb az egyenes természetesebb emberibb magatartás mint a szavakat és tetteket meghazudtoló, Eszter mézes mázos ügyvédi,csűrés csavarásos megmondó viselkedése. Kitaszítottság utáni visszakerülése a villában, kimutatta valódi simulékonyságát azokhoz akik kiutálták.
mazsika80
@keresztapa: ez mind oké, amit te mondasz, de szerintem egy nő maradjon nő és ne játssza a kemény nőt, mert az visszájára sülhet el. Egy férfi így viselkedhet, de egy nő nem. Nekem nem szimpatikus.
Disznópofa
Az egyenesség és őszinteség nem lehet egyenlő a bunkósággal! ...nem nézem, úgyhogy Eszterről nem tudok semmit, néha foszlányokat látok ha ott marad annál az adónál, amikor rájövök akkor gyorsan elváltok, nekem a foszlányokból is feltűnt Vera bunkósága.
mazsika80
Ha folyamatosan kikérném a magam igazát, akkor már se állásom (főnök) se lakásom (bank) se autóm (bank) nem lenne. Nem lehet úgy élni, hogy a másiknak folyamatosan a fejére olvasom a hibáit, magamat meg tökéletesnek tartom. Jah és se barátaim se lennének, mint ahogyan Verának sincsenek.
keresztapa
@mazsika80: Azon még nem gondolkoztál el, hogy az emberek azért lettek ilyen simulékonyak, mert az igazság, mint kellemetlenség, haragkiváltó, sérülékenység okozó, jellemábrázoló szavakat alkalmazó nem meri megmondani, szembe azzal aki magatartásával, viselkedésével, ezeket a szavakat kiérdemelte. Szerintem a barátság azon alapul, hogy azokat a zavaró tényezőket, ami zavart okoz, a baráti kapcsolatban, azt kimondják egymás felé? Vagy hallgassák el a barátság megtartásának érdekében? Vagy mid két fél legyen befogadó a hibák kinyilvánításakor, és változtatásra legyen képes. Két embernél, nincs olyan, hogy csak az egyik fél élvezi az általa vélt igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.