1948-ben, egy segélycsomagban kapta a német férfi a disznózsír konzervet, most úgy döntött: kibontja és bevizsgáltatja. Kiderült, hogy bár már nem olyan ízes, mint volt, és az állaga is inkább szilárd volt mint zsírszerű, de még mindig ehető.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
kíváncsi vagyok ,hogy hogyan száradt ki egy légmentesen záródó dobozban:D
ila51
@wadnarancs: A doboz zárólapjának a peremében körben vékony gumi réteg van . Idővel elporlik , lehet hogy már 20 év is elég hozzá.
wadnarancs
@ila51: Köszönöm szépen!

Nem tudtam ,hogy van benne gumi ,de így értem a dolgot.
ila51
@wadnarancs: :)) Konzervüzemi laboráns voltam , ellenőrízni kellett a doboz szállítmányt is , és a zárást is gyártásközben :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.