Budapest - Nem menekülhet Damu Roland (38)! Bármilyen ítélet születik március 20-án, az egykori sorozatszínésznek néhány héten belül újra bíróság elé kell állnia. A kérdés csak az, hogy a börtönből kísérik vezetőszáron a tárgyalóterembe, vagy szabad emberként sétál be oda.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Ez a Damu egy hülye.De ettől függetlenül az erőszak nincs bizonyítva,csak a kurva bemondására ítélik el.Egy állítás,egy tagadás...
Dr.luigilongo60
Jut eszembe, tudja valaki, hogy mi lett a Zsanett ügy vége?
labos
Nem hülye, csak cigány, így szocializálódott. Előbb cselekszik aztán nézi mit csinált, ilyen mikor a farok csóválja a gazdáját
Némó Matróz
@luigilongo60: Kiderült, hogy kevesellte a lenyelt gecit a tyúk.
Ildikó67
Nagyon kíváncsi leszek az ítéletre. Csak azt nem értem, ha előtte pár órával még együtt voltak teljes egyetértésben, akkor mi változott meg olyan rövid idő alatt? Vagy mégsem igaz az egész. Szerintem ez a bírósági hercehurca már elég nagy büntetés a színésznek. Én nem értem még azt se, hogy mit akart ezzel a csaj? Pénzt, vagy mit. Vagy egy kis nyilvánosság hiányzott neki? Tényleg föl sem fogom.
vukkocska
@luigilongo60: teljes felmentés. Azt tudom, hogy fontolgatták a hamis vád miatt az eljárást, de azt nem tudom, hogy végül fejelentették-e Zsanettet. . Netán valami párhuzamost látsz? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.