A jóslatok nem túl biztatók. 2050-re várhatóan kétszer annyi húst fogunk fogyasztani, mint manapság. Azaz fogyasztanánk, ha lenne elegendő. Egy mikrobiológus szerint nem kell aggódnunk, megtalálta a megoldást.

Forrás: donna.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@prédikátor: Bejössz még az én utcámba ... :)
palika
@prédikátor: Ezt prédikélom már sok éve ezeknek az embereknek, itt a fórumon, hogy hagyják a fenébe a multikat, mert akik ott vásárolnak azoknak már félig meg van ásva a sírjuk! Én nem voltam hentes még, de amit háztájiban vágunk, az ám az igazi! Vajon miért, hát ezért amit leírtál! Köszi!
Kutyafüle
@Boszi: Egyszer nagyon siettem ebédet főzni, és ezt az ocsmányságot vettem meg. Olyan büdös volt, hogy a pipifasírt a szemétbe landolt, utána nem győztem szellőztetni a lakást.
Boszi
A legcsúnyább a dologban,hogy ha nem háztól veszed a csirkét,annak is iszonyat büdös haltápszaga van ha főződ(((Már az a hús sem az igazi.A műkajáktól mit is várjunk:((Mérgeznek minket rendesen.Közben a dokit nem tudod meggyőzni,hogy szívesebben kapsz infarktus a magas koleszterined miatt,amit a házi sonka,szalonna okoz.Még mindig jobb,mit a sok adaléktól daganatot kapni.
Kutyafüle
Ha minden szabályt betartunk, legfeljebb egészségesen fogunk meghalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.