Az eddigi kutatások azt mutatták, hogy a szója csak azon emberek koleszterinszintjét csökkenti, akik szervezete képes azt az ösztrogénhez hasonló equol nevű összetevővé átalakítani. Kanadai szakemberek szerint egy azonban egy ennél jóval szélesebb kör is élvezheti a jótékony hatásait.

Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
A hasmenésen kívül más hatást nem tapasztaltam!:))
nyanya001
Idézet Hofitól :
Szójapörkölt, szójakolbász, szója fasírt, szólj a nővérkének, hogy befostam!
qxy
Vagyis arról van szó hogy kurva sok van belőle? Majd valakit meg bíznak hogy okoskodjon ki valamit, Persze jó pénzért. Majd ha nagyon fogy. Jön a másik tim és meg állapítja hogy Ez bizony rák keltő.Nem így van mindennel? De! ( na megint igazam van) nem, De!
töky
Azt, hogy mire jó a szója azt nem tudom. De,hogy mire jó a szája, azt már tudom...
Levendula
"Adele Hite PhD-t szerzett táplálkozástudományi epidemiológiából. Az Észak-Karolina Egyetemen tanít, s 2010-ben a Nutrition szaklapban egy kutatócsapattal összefogva kritikai elemzést publikált a 2010 nyarán megjelent újabb közegészségügyi étrendi ajánlásról., amely papagájként ismételgeti ugyanazt a rendkívül ártalmas étrendet, amibe nem csak az USA-ban, de Magyarországon is, belebetegedtek az emberek. Miközben a müzlik a világ egyik legegészségtelenebb ételei, aközben évtizedek óta a fejekbe sulykolták, hogy a müzli a világ legegészségesebb reggelije. Hitvallásában azt írja, hogy azért lett az egészséges élet szószólója, mert klinikai munkájában látta azt a sok szenvedést, amit a hazug étrendi ajánlások okoznak az embereknek. Ideje volna a magyar étrendi ajánlásokat megfogalmazóknak is szakítani a rossz hagyományokkal.
link: Veszélyes szója"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.