A szentendrei HÉV vonalát pár éve újították fel. A vonalat, nem a kocsikat, mert a kocsik nem tudom hány évesek, a környéken lakó középkorú ismerőseim még ezzel jártak iskolába, ami nem most volt. Nem akarok a BKV zsebében turkálni, de hova a búsba költik el a csillagászati jegy- és bérletárakból illetve az államtól évente befolyó lóvét?

Feltöltő: libabor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Nem csak a hévre, a régebbi buszokra sem lehet felszállni. Még gyalogosan is nehéz, ha az embernek egy kicsit fáj a lába. Babakocsival meg se próbálnám!
Mami48
Ja, és hogy hova költik el? A zsebekbe vándorol, mint tudjuk...
kopeba
Hova költenék ? Felhasználják személyes célra . Ki tudja mennyit loptak el ténylegesen , de biztos sokkal többet mint amennyi kiderült.
libabor
@kopeba: jójó, ez csak költői kérdés volt. :D
silber13
Talán körül kéne nézni a " kicsi fiúkat kócöló Dávidka" környékén. Lehet kapnánk némely válaszokat. Állítólag a "kicsifiúkócoló " szórakozás szerfelett drága.
libabor
Igazából a legbosszantóbb az egészben az, hogy valszeg nem is kerülne sokba valamiféle lehajtható rámpát szerelni egy-egy lépcsőre. vagy az egyik ajtó lépcsőjét rámpává alakítani. De persze végkielégítésekre van lóvé, az utasok meg fizessék ki a bérleteket, aztán le vannak szarva. Kit érdekel? Úgysem tudnak mással utazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.