Tudvalévő, hogy az ember olyan házikedvencet választ magának, amely a stílusához, a habitusához a leginkább illik. Nem gondoljuk például, hogy Zséda krokodilt tart otthon, sokkal inkább tippelnénk egy macskára, vagy valami kedves pofájú kutyusra. Nos, azt nem tudjuk, hogy Zsédának van-e állata, de például az nem titok, hogy Bódy Sylvi imádja a macskáit, és sosem választana olyan párt, aki utálja a szőrös kis barátait. Azt mondják, hogy az ember egy idő után elkezd kísértetisen hasonlítani a kedvencéhez, és tényleg gyakran látni olyan kutyát sétáltatót, aki tisztára olyan vonásokkal bír, mint az ebe. Persze vannak kivételek, mert mint tudjuk, George Clooney drágája egy csüngőhasú malac volt, (szegény eltávozott pár éve az örök makkmezőkre, George azóta is siratja), és hát a legrosszabb indulattal sem mondhatjuk, hogy az isteni George bármennyire is hajazna egy kismalacra.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Valahol azt olvastam, hogy Bódy Sylvika nem is áll szóba olyan pasassal, aki nem szereti a macskáit. Azért szerintem van az a "sárm" amiért szóbaáll.
libabor
Én mondjuk ütném azt, aki befesti a kutyáját, macskáját, csincsilláját! Fesse a muffját rózsaszínre az ilyen!
Mami48
Ja, merthogy itt olvastam. Kész. Ez a meleg megolvasztja az agyamat. Azt akartam írni, hogy a tévében láttam. No.
Angelika
@libabor: Egyetértek. A divatnak is van határa. Hugh Jackman és a kutyája? Fura, nem mondanám elsőre, de ha jobban megnézem, hasonlítanak. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.