Két éves a kislányom. Ebben a döglesztő hőségben egy szál pelenkában engedem rohangálni, még így is melege van. Természetesen figyelek rá, bekenem fényvédővel, kalap nélkül nem megyünk ki, stb, de bármennyire is rajta tartottuk a szemünket, valami megcsípte. Na, puff, gondolhatnánk, de ez nem egyszerű csípés volt. És nem is egy.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
...és ez az egyre szaporodó tendencia...tanoncokra bízzák az embereket, akik olyan tudással rendelkeznek, hogy még a saját anyjuk sem bíznák magukat rájuk!
Január
Igaz jócskán elmúltam már kiskorú, de hátha segít a gyerekeknek is.
Nekem is volt/van részem ezekben a csípésekben. Elég kellemetlen, mert eleinte viszketett, majd kis hólyagok lettek belőle, aztán most a leszáradás idejében vagyok. Van amelyik már teljesen elmúlt. Hasonlóképpen többnapon keresztül jöttek ki rajtam is a csípés nyomok. Mit is csináltam? Orvoshoz nem mentem, mert már volt ilyen és nem tudtak rajta segíteni.
Én is kentem Fenistil géllel, aztán Teafaolajjjal - ez még jobb is volt, mert ettől nem is viszketett, a Fenistil egyik csipésre jó volt a másikra nem. Utána pedig Aloe Vera gélt használtam már elmúuasztott nyomtalanul néhány csípést így maradok a továbbiakban
az Aloe Vera gélnél.
A Fenistil-t és a Teafa olajat gyakran naponta többször is használtam felváltva, most az Aloe Vera gélt kenegetem "sebeimre" ezt is naponta többször.. Muszáj ezt is használni, mert ezek a csipések, ha be is gyógyulnak a bőr elszíneződhet /tapasztalat/, és az Aloe Vera géllel tökéletesen elmúlik minden nyom nélkül a csípés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.