Titokzatos hallgatásba burkolózott az utóbbi évben a Palik-Marsi házaspár. Az eltelt idő alatt a férfi csontsoványra fogyott, neje is elengedte magát, és mindketten láncdohányosokká váltak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Én úgy tudtam, hogy már előzőleg sem vetették meg Nicot atya varázspálcáit.
IQrájderöcsém
Mindjárt sajnálom őket, csak most nem érek rá :)
overdose
És most mi van éheznek? hány milliója van a Palik úrnak ?szivja csak a cigit nyugodtan sok embert kirúgtak és nem voltak millói?
verőce21
Paliknak van annyi pénze, hogy már hátralévő életében megélne a kamataiból, és a jogdíjaiból. Inkább az Anikó visszatérését egyengetik.
libero
Szegény Palik! Pedig milyen nagy arca volt az F1-es TV közvetítésekben. Egy életre emlékezetessé tette magát nálam. Talán másoknak is hasonló volt a véleményük, azért menesztették. Versenyen való személyes részvételei pedig igaz élmények. Gyermekkorom keljfeljancsijára emlékeztet: esik, kel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.