Minden húsnak jobb lesz az íze, ha belefekteted egy zamatos páclébe, amelyben néhány óra hosszat megpihenhet! Összegyűjtöttük néhány izgalmas pác-variációt. Kiváló pácalap, ha egyenlő mennyiségű olajat eldolgozol ugyanannyi savas anyaggal (ízesített ecet, citrom, bor stb.). Az olaj megőrzi a hús nedvességét, a savas lé pedig puhítja.

Forrás: elixironline.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.