Nem tudom melyik a könnyebb, testileg vagy lelkileg azonosulni. Valljuk be, egyszerre a kettő nem mindig a legsikeresebb, különösen, ha az egyik fél most azonnal kefélne... A szexuális perverziót kezelni szokták, de elítélni is. Sőt, olykor kinevetik, esetleg büntetik az abnormálisnak számító fajtalankodást. Bár, hogy hol kezdődik igazán a szexuális gusztustalanság, igénytelenség vagy állatiasság, máig vitatott kérdés.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tündérrózsa
@Csizmás Kond: Igazad van. A szülészetről átvittek a nőgyógyászati osztályra, mert akadt még egy kis probléma. Bejött látogatni egy "apuka", és 10 perc múlva eltüntek a lift melletti takarító eszközök sufniba. A nő 10 napja szült. Kell több magyarázat, hogy mi ez? Állatság?
Rézangyal
@Tündérrózsa: Sufniszex...ez oltári...LOL
Tündérrózsa
@Rézangyal: A másik, aki sétálgatott a folyosón éjszaka, egyik kezével fogta a hasát, a másikban cigaretta volt. Jajgatott: Gyin a gercs ! (egy slukk) gyin a gercs! (slukk) :))
Voltak sztorik:))
Rézangyal
@Tündérrózsa: Na ja. Mikor én szültem, egy látogatás alkalmával a mellettünk lévő kórteremből nagy visitozás hallatszott. Bejött apjok anyucihoz, aki előző nap szült és a szobatársaktól nem zavartatva magukat ott estek egymásnak a kórteremben, az ágyon!
Zsoel
@Tündérrózsa: @Rézangyal: Rézbőrűek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.