Dukai Regina mindig egészségesen élt. Gyermekként rengeteget sportolt bátyjával, édesanyjával pedig finomabbnál finomabb mediterrán ételeket főzött. Regina számára azóta is fontos a mozgás, a sportos élet kiegyensúlyozottá teszi. Emellett arra is odafigyel, hogy mit eszik: egészséges és finom spanyol olivabogyóval csillapítja étvágyát. Dukai Reginát mindenki tökéletes alakjáról ismeri. Szerencséje is van, hiszen vékony testalkatú, azonban emellett rendszeresen sportol és odafigyel a minőségi étkezésre: kedvence az ízletes és egészséges spanyol olivabogyó.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

engem
Dukai Regina higanyt evett!

A Reggeli vendége volt Dukai Regina, akit a műsorvezetők a bűneiről faggattak.
2007.11.23 05:58, Forrás: netbulvar.hu

- Kiskoromban rendszeresen vittek gyomormosásra a szüleim, mert mindent megettem: tányérok és poharak szélét, a lázmerőből a higanyt, karácsonyfadíszt. De nem azért, hogy ne kelljen suliba mennem, hanem egyszerűen csak vonzott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.