A férjemmel két éve vagyunk házasok. Sajnos saját lakásra nem tellett, ezért a szüleim családi házában élünk, persze együtt a szüleimmel. Az apám viszonylag jól kijön a párommal, de anyám folyton piszkálja. Semmi nem elég jó neki, amit a férjem csinál, pedig rendes, dolgos ember, segít a kertben is, a ház körül, és azt gondoltam, hogy ha valaki féltékeny lehet rá, vagy beleszól a dolgainkba, az apám lesz, férfikakaskodás, ilyesmi, de nem, az anyám nem hagy bennünket élni. Ők mondták még az esküvő előtt, hogy ne költsünk albérletre, költözzünk hozzájuk. Tényleg jó megoldásnak tűnt, mert így tudunk spórolni a sajátra, és nem dobáljuk kútba a pénzt. Akkor még eszembe sem jutott, hogy anyám és a férjem nem jönnek ki egymással. (Olvasd tovább, nincs vége!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Én mostanában mindent félre olvasok. Azt olvastam : anyám PUSZIKÁLJA a férjemet...:)))
darwin
@Rézangyal: Még ez is benne lehet a pakliban. :)
darwin
@gergely: Stimmel.De szó sem lehet rugdalózásról.!El lehet költözni otthonról.
KöBüKi
Az a sok anyós vicc és mondás nem véletlenül született!!!
Egyébként meg lehet hogy csak a perverz családsex oldalak izgatják a mamit!!!
Be kellene iktatni a lompost?ki tudja?
ideals2012
Az anyós egyszerűen irigy.. Irigy a lányára, a vejére, az ifjúságra, a fiatalságra, a szerelemre.. - és jódolgában halvány lila gőze nincs, hogy mit csináljon.. - szerintem otthon van.. - azért várja annyira az unokát is, mert unatkozik.. - ezért nem tudom, hogy sajnáljam, vagy irigyeljem.
FIATALOK! NYÚÚÚLCIPŐŐŐŐ FEL!!! - vegyétek komolyan és menekülőre, mert a boldogságotok megy rá... - jó messzire kell édesanyától menni, és majd örül, ha lát benneteket néhanapján..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.