Annyi szilva van most, így nyár végén, a boltok is tele vannak vele, szinte dobálják az ember után, hogy úgy gondoltam, meglepem magamat egy szilvás pitével. Miért vagyok ilyen önző dög, hogy magamat, és nem a családomat lepem meg? Egyrészt azért, mert a gyerekem nem szereti a süteményt, semmi piteszerűt nem hajlandó megenni, a férjem pedig a sült gyümöcsöket nem kultiválja, így maradtam én, magamnak, a szilvák pedig nekem. Azért hagytam a banda többi tagjának egy párat nyersen, ha már nem tudják, mi a jó, legalább valami vitamint vegyenek magukhoz. Szóval megsütöttem a pitét, és azóta is eszem, mert ebből ugye két szeletet nem lehet készíteni, így a legkisebb tepsimet alkalmaztam, de még három nap múlva is ezt tolom, az biztos. Nem baj. Jó lett, és szép is, ahogy a fotó bizonyítja.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Nyami. De jól néz ki. Dobjál csak nekünk is, ne legyél önci!
Angelika
@Mami48: Oké, megosztanám én másokkal is, de hogyan? E-mail-ben még nem lehet sütit küldeni! :) Egyébként tényleg nagyon finom, el is fog fogyni szépen lassan. :) Gondolkodom rajta, hogy egy kis vaníliaöntetet gyártok hozzá, de lehet, hogy hülyeség, és elrontja.
ila51
jártam már én is úgy , hogy mind rám várt..:))
csillagánizs , gyömbér reszelék , törött szegfűbors kevés olvasztott vajra , örölt állapotban, kicsit pirul , ha illatozik kész , fél citromleve bele , ezzel fel lehet fiatalítani a szikkadozó lepényt :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.