A hét elején még kitart a 30 fok körüli meleg, de a hét közepére megérkezhet az enyhülés, csütörtökön a legtöbb helyen már csak 15-20 fokig emelkedik a hőmérséklet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzése szerint hétfőn többnyire derült, száraz idő lesz, legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet helyenként.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@entero: Na látod! De a gyerek a lényeg!
verőce21
Tudom csak álmodozás, de sokszor gondoltam rá, a téli hónapokban el kellene költözni olyan helyre ahol mindig enyhe idő van. :)

Na nem "melegebb éghajlatra" gondoltam, de vannak az Unió területén olyan szigetek(Kanári-, Azori-,stb.) ,ahol nem kell fűteni. :)
entero
@sziráki ágnes: Ez bizony így van. Miattuk teszünk meg főleg mindent.
entero
@verőce21: Télen ez nálunk is szokás amikor szünet van a suliban hogy elmegyünk egy kicsit melegebb helyre. Jó is az. Persze a tél az fontos akkor is, mert a melegedés itt nálunk katasztrófával járna.
csikknorisz
Itt 26 fok van, verőfényes napsütés. Egyelőre marad a rövidnadrág-póló, a kabát meg a fogason. :)
Mami48
@csikknorisz: nálunk 20 fog van, és csendes eső. Budapest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.