Online társkeresésre adtam a fejemet. Regisztráltam egy oldalon, és szépen kaptam a leveleket. Ilyet is olyat is. Többnyire vállalhatatlan ürgék bámultak rám a monitorról rettenet helyesírással, gáz külsővel. Aztán egyszer csak számomra is hihetetlen módon egy nagyon jóképű fiatal férfi nézett rám a fotóról. Igazi jó kis pasi, aki leginkább a fiatal Alain Delonra hajazott, fekete haj, kék szem… Na. – mondtam is magamban rögtön. – Micsoda fogás. Nyilván nincs lába, vagy ilyesmi…

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@Zsoel: Neten megismertem anno egy lányt, órákat átbeszélgettünk, aztán találkoztunk élőben.
A csaj meg sem szólalt, én beszéltem egy kicsit, próbáltam legalábbis beszélgetést kezdeményezni, de nem sikerült.
Élőben jó ismerkedni,neten nem lehet igazán kiismerni a másikat.
Zsoel
@kerék: Miért, élőben ki lehet? Sokszor éveken át sem sikerül...
Nem is azt mondom én, hogy az élő ismerkedést bármi is kiválthatná. Azt próbáltam valahogy propagálni, hogy egyesíteni kellene az internet adta lehetőségeket a hagyományok biztos gyökereivel... Tehát: interneten ki lehet választani egy olyan embert, aki felkelti az érdeklődésünket, mert például helyes/jóképű, értelmesen, jópofán ír, érdekes szokásai vannak, nem iszik, nem dohányzik, nem kábítószerezik, nem ír igazat (na jó, ez csak vicc :) ), egyszóval ha valakiről valami alapvető képet kirajzoltál az internetes ismerkedés alapján, és úgy érzed róla, potens "áldozat", akkor már az első lépést megtetted. Ezzel kiküszöbölted, hogy olyan partnerre fecséreld az időd, akik valamilyen tulajdonsága miatt eleve kizárható, hogy bejönne neked, de egy klubos ismerkedésen mégsem derülne rá fény.
Persze nem szabad a ló túlsó oldalára átesni sem, így nem jó, ha túl sokáig csetelsz valakivel, mindenféle álomképekbe ringatod magad, aztán jön a személyes találkozás során a pofára esés, mint az általad leírt esetben.
A lány egyébként valószínűleg zárkózottforma volt, aki élőben egyszerűen nem tudott eléggé feloldódni, noha amúgy kiváló társalkodópartner volt, mint láthattad. Lehet, hogy csak több időt kellett volna neki hagynod. :)
kerék
@Zsoel: Többször is találkoztunk, utána se szólalt meg többször...nekem meg az az egyik legfontosabb, hogy tudjak beszélgetni a lánnyal.
Zsoel
@kerék: Érdekes, pedig ha a neten, írásban tudtatok beszélgetni, akkor nyilván voltak gondolatai, csak azok élőszóban való kifejezésével akadt problémája. Lehet, hogy a következő randit egy pszichológushoz kellett volna megbeszélnetek. :))
kerék
@Zsoel: :D lehet..vagy inkább egy pszichológussal kéne randiznom, azzal tuti el tudnék beszélgetni.
Vagy a randi végén bezárat valahova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.