Alacsony termetű, kistestű ember volt, akinek gyenge gyomra gondot okozott. Ezért keveset evett, de nagy ínyenc volt és nagyon szerette a finom ételeket. Amikor ideje engedte szívesen kotnyeleskedett a konyhában. Ő volt Jókai Mór. A paprikás csirkét, a túrós csuszát, a szalonnába göngyölt verebet, a sűrű tejszínes mokkakávét (ezt csak a felesége Laborfalvy Róza készíthette el) is a kedvenc ételei közé sorolta, de legkedvesebb étke, az anyja által főzött sűrű, füstölt malackörömmel készített bableves volt
Forrás:
nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás