Korán, nagyon fiatalon házasodtunk össze, a szüleim ellenezték is a kapcsolatunkat, ettől függetlenül mellettem álltak. Az esküvő után a férjem szüleihez költöztünk, mert ők anyagilag jobban álltak, mint az én szüleim, és a férjem munkahelye is közelebb volt. Már az első hónapokban éreztem, hogy nem döntöttem helyesen, de borzasztóan szerelmes voltam.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Kutyából nem lesz szalonna! Hagyd ott, nincs mit keresned ott, túl fiatalon ugrottatok bele a házasságba, de az még csak hagyján, a gyerekválallás már kifejezetten felelőtlenség volt ilyen korán, egy olyan férfi (fiú) mellett, aki nem becsül. Még lehet jó életed a gyerekeddel, de nem emellett az ürge mellett.
libabor
Lépj le! Gyorsan! Nem is értem, hogy lehetett ilyen gyerekfejjel férjhez menni. Anyád helyében bezártalak volna!
honeykiss
Soha semmi nem késő, lépj le a gyerekkel együtt, ha egyszer megütött, máskor is megfogja tenni, ez már messze nem a szerelem...költözz haza anyudhoz.
flitteröcsi
Te még gondolkodsz? Eridj haza gyorsan anyádhoz! Ezek a mai fiatalok! :)
batukán
Amennyiben megadod a címed, küldöm a nyúlcipőt neked is meg a gyereknek is!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.