Érezted már úgy, hogy leszakad a fejed, annyira fáj? Számos ember küzd fejfájással, és sajnos migrénnel is, ami kegyetlen, több napig tartó kínlódás a köbön. Mielőtt azonban gyógyszerhez nyúlsz, próbáld ki az alábbi lehetőségeket. Ne akkor, amikor már vernéd a fejedet a falba, lecserélnéd akár Quasimodóéra, ha neki nem fáj. A legtöbb fájdalomhoz hasonlóan a fejfájás nem maga az igazi baj, hanem a szervezetben fellépő valamilyen rendellenesség tünete. A szokásos, szinte mindenki által ismert fejfájás nem ad okot az aggodalomra, ugyanakkor figyelni kell azokra, melyek rendszeresen visszatérnek, több napon át tartanak, esetleg más neurologikus tünetekkel járnak, mint pédául a gondolkodási zavar, látási problémák.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nekem bevált egy . Keresd meg a színét, Igen! a színét. pörgesd be nagyon és a közepébe benézve! robbantsd szét. ( meditácios gyakorlatok ) A másik, ütögesd a fejed fél téglával. Igaz nem használ de kurva jó látni és nevetni.
Angelika
@qxy: inkább a meditációs gyakorlat. Vagy a kamillatea. :)
varrólány
@qxy: A fél tégla szerintem megold minden problémát! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.