Kénytelenek voltunk az anyósomhoz költözni, mert saját lakásra nem telik egyelőre. Nagy a ház, úgy voltam vele, hogy elférünk. El is férünk, de mivel közös a konyhánk, ezért folytonos a súrlódás. Az anyósom másképp képzeli az életet, a rendet, a tisztaságot, mint én. Nem vagyok rendetlen, tisztán tartom a környezetemet, de úgy gondolom, hogy nem én vagyok a lakásért, hanem fordítva. Az anyósomnak viszont nincs más dolga nyugdíjas lévén, mint hogy a lakást nyalja, és fogkefével pucolja ki a fugát...

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Na pufff neki, nem midig könnyű az anyósokkal, de nem is lehetetlen azért kijönni velük!
Na figyelj! Azért alkalomadtán csak csüccs már le a férjeddel, és beszélj róla az anyjáról! Kérd meg, hogy beszéljen a mamával, és próbálja meg megértetni a jó asszonnyal, hogy csak azért mert Ő nyugdíjas lévén merő unalomból a vikszolással tölti az idejét, még nem jelenti azt, hogy a másiknak is kötelező átvenni ezt a szokást!
És attól még lehet tiszta egy lakás, és lakója, még akkor is ha nem vikszol a nap 24 órájában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Nakimaga: Még azt akartam írni a hozzászólásodhoz , ami tökéletes :
Ajánlják az elköltözést , de az még nem minden. Vannak azért ünnepek , családi összejövetelek , és nem utólsó sorban az édest az anyóséknak köszönhetjük :))
Disznópofa
Mond a mamának, hogy ha sokáig degradál, hidegre rakod, de megígéred, hogy azt viszont jól csinálod, nem lehet majd panasza rád! :-)))))
Feraj49
Egyesek szerint a jó anyós az , aki már "porhanyós"! Nem értek vele egyet,az enyém már 3 éve meghalt!
Kutyafüle
Az olyan nők, akiknél már kirepültek a gyerekek, és nincs akikről gondoskodjon, azt hiszik, hogy őrájuk már nincs szükség, őket nem szetei senki, stb stb.
Feladatot kell nekik adni, persze nagyon tapintatosan, és nem kihasználva!!
Kérd meg, tanítson meg sütni-főzni, segítsen neked. Néha nem árt egy kis apróságot venni neki, csak úgy ajándékba. Először ugyan tiltakozik, de aztán örülni fog minden apró kedvességnek. Te nem tudod, de a többi asszonynak dicsekedni fog, hogy neki milyen figyelmes menye van. Végül is a férjed anyja, neki köszönheted azt, hogy ő van neked.
qxy
Döntsd el kit vettél el az anyósodat, vagy a lányát. Nekem az első ziccer az volt amikor haza vittem a fizetést és le tettem az asztalra. az aszony, kérdezte. és a fizetés szallag? Én meg fogtam a pénzt el tettem és oda adtam a szallagot. Ha neked ez kell tessék. és ha kell pénz kérj anyádtól. Nem is adtam oda a havi pénzt. és ez volt az első meg az utolsó hogy az anyós bele szólt az életünkbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.