A barátommal már két éve együtt élünk. Nagyon erősen szexuális beállítottságú, és gyakran gondolom azt, hogy kevés vagyok neki, még akkor is, ha igyekszem mindent megtenni, hogy ő jól érezze magát. Pedig nekem bőven elég lenne hetente egy-két szerelmeskedés, de tudom, hogy neki nem. Ráadásul nem is vagyok annyira az esete külsőre, ő sokkal inkább az kidolgozottabb testű lányokat szereti. Tudom, hogy alapvetően ennek nem kellene számítania, és ő sosem mondta, hogy számítana, de azért én tisztában vagyok vele, hogy más típusú nők izgatják fel a fantáziáját. Az utóbbi időben az hiszem, hogy megcsal. Látom a jeleket, de bizonyítani nem tudom. Hallok fura telefonbeszélgetéseket, de nincs nőtől sms. (tudom, hogy rettenetes, de belenéztem a telefonjába) (...)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@DogAdventures: Igen, de csak addig amíg "egészséges" a féltékenység. Valamennyire mindenki féltékeny a szerelmére, de amikor túllép egy határt az már betegség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
A féltékenység, ha úgy vesszük, igaz és érthető indulat, hiszen nem kíván mást, mint megőrizni, ami a miénk, vagy amiről azt hisszük, hogy a miénk.
Dr plágium
Ha ilyen nagy az a zöldszemű kígyó akkor te magad teszed tönkre a kapcsolatotokat.
Ha nincs bizalom semmi értelme az egésznek, hiszen az egész életed a féltékenységről, gyanakvásról fog szólni. Aztán a pasi is elunja! Te magad fogod egy másik nő karjaiba kergetni. Ha nem tudod legyőzni a féltékenységedet, nincs nagy jövőtök együtt.
Dr plágium
@DogAdventures: Igen, de csak addig amíg "egészséges" a féltékenység. Valamennyire mindenki féltékeny a szerelmére, de amikor túllép egy határt az már betegség.
Csizmás Kond
"A barátommal már két éve együtt élünk"
Az ilyen kijelentések mindig gyanúsak. A barát és az élettárt valahogy külön fogalom kéne legyen.
Mami48
Ha úgy érzed, akkor szerintem így is van. Egy nő megérzi az ilyesmit. Ha pedig nem, akkor csak simán nem bízol benne, ami semmivel nem jobb, mint ha megcsal, mert akkor örökké feszültégben élsz. Mire jó ez? Keress olyat, akiben megbízhatsz! Vagy kell az adrenalin? Esetleg mazochista vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.