Ötvennégy éves vagyok, házasságban élek harmincegy éve. Szeretjük egymást a férjemmel, persze nem szerelemmel, hanem mély szeretetet és tiszteletet érzünk egymás iránt. A szerelem már elmúlt régen, és én azóta nem is gondolkodtam, nem is figyeltem ilyesmire, míg egy barátnőm be nem mutatta a Németországban élő és onnan épp hazalátogató bátyját. Nyomban éreztem, hogy ez a férfi különleges, ha fiatal lennék azt mondanám, hogy azonnal beleszerettem, de ez persze így erős túlzás. Mindenesetre olyan vonzalmat éreztem iránta, amit valamikor a férjem iránt. Ez megrémített, úgyhogy nem kerestem a társaságát.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A hülye tyúk!
Lehet szerelmes egy 90 éves is, de idősebb korban már ésszel kell szeretni. Szívvel akkor szeret az ember, amikor fiatal. Naná, hogy 50 felett nem lobog már annyira a tűz, mint 20 éves korban. De a parázs még mindig megvan. És ha nem óvjuk a parazsat, akkor kialszik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Kutyafüle: Jack Nicolson , és Morgan Freeman...
Kutyafüle
@ila51: Igen, valóban, ők azok:)) Piszok jó film volt, és megmondhatom, hogy tetszett a két öreg életkedve, és őrültsége, pedig tudták, hogy meghalnak.
ila51
@Kutyafüle: a youtube nem adta fel , rámentem a google keresőre és a Vimeo adja
dragonita
@DogAdventures: "Amennyit a szív felfoghat magába, Sajátunknak csak annyit mondhatunk" (Vörösmarty)
kopeba
Nekem is nagyon bejön a Dulcinea meg a Levendula de olyankor lezuhanyzok hideg vízbe. Remélem nem kopasz ötvenes pasik ...
Dulcinea
@kopeba: ööööö...izé...nem gondoltam, hogy néha "kényelmetlen pillanatokat" szerzek neked akaratomon kívül! Remélem azért még nem fáztál meg a sok hideg zuhanytól!:)))

Ja, és persze, csakhogy eloszlassam a kétségeid Nő vagyok...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.