Mire is gondolok? Nos, igen, a kettős mércére. Arra, hogy a férfiak és a nők is kettős mércével mérik a szexet, nem mindegy, hogy mit tesz a férfi, és nem mindegy, hogy mit tesz a nő, mindenesetre sohasem teheti meg ugyanazt egy férfi és egy nő, mert akkor a nőre ráég a kurva stigma. Persze csak akkor, ha az a férfi, akihez hasonlóan él, nagy életet él, és nem fogadott cölibátust, hanem mondjuk volt minimum tíz nő eddigi életében, akikkel sikerült ágyba bújnia.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
A nászéjszakán megkérdi a férj , hogy hány férfi volt előtte.
A nő hallgat
-Bocsánatot kérek , ha megbántottalak..
-Á , csak számolgatom :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libabor
Nekem összvissz két pasim volt, az gáz? És már elmúltam 30 is.
Disznópofa
@libabor: Nem lehetsz olyan csúnya!!!:-)))))
libabor
@Disznópofa: Lehetek. :) De nem azért. :)
Disznópofa
@libabor: Mikor leszel akkor így profi szerető? Ma a férfi elvárja, hogy főzzél, mossál, takaríts, dolgozz, gyerekeket szülj, neveld és persze fitten tartsd magad, üde légy és profi az ágyban, amolyan rúdtáncos! Ezért cserében kaphatsz egy TV előtt cigiző, büdös lábú, izzad szagú sört böfögő ágyban lagymatag férjet. Na erről fogsz lemaradni!!!:-))))))))
honeykiss
@Disznópofa: a szíveből szóltál !!!
libabor
@Disznópofa: És tényleg! Nagyon igaz! De ne valld be neki, hány pasival voltál előtte, hagyd meg abban a hitben, hogy szűz voltál, és profi ribancnak születtél. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.