A barátnőmmel Katával évek óta – már általános iskolában is - nagyon jól kijöttünk egymással, minden női dolgot megbeszélünk. Az élet azonban más-más irányba sodort bennünket. A kapcsolatunk azonban nem szakadt meg, rendszeresen beszélgettünk. Még egyikünk sem ment férjhez, pedig nem akartunk szinglik maradni. Nekem már hét hónapja van egy barátom, akivel egy társaságban ismerkedtem meg. Beszéltünk már az összeköltözésről, sőt a házasságról is. Katának is elújságoltam, hogy szerelmes vagyok, és ha minden úgy megy, mint eddig, lehet, hogy rövidesen összebútorozunk. Kata rögtön azt mondta, hogy akkor megyek hozzád és majd én letesztelem a barátodat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Ő megmondta előre, hogy leteszteli a barátodat. Magadra vess, minek engedted be magadhoz?
libabor
De jó is egy jó, segítőkész barátnő! Még a pasiddal se lesz gondod, azt is átvállalja! Eszedbe ne jusson visszafogadni azt a görényt! Se egyiket, se másikat!
honeykiss
Vége a barátságnak és a szerelemnek ha van egy kis eszed...
verőce21
Lám mire valók a jó barátok/barátnők!
Kutyafüle
Nincs bocsánat! Mindkettőt kirúgni !
A barátnőd jellemtelen, a pasid meg gerinctelen, Röviden ennyi :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.