„Szupersztár vagyok és kész” – mondja a kis Alana Thompson. Az Amerika-szerte ismert, Honey Boo Boo-nak becézett csöppséget koffeintartalmú itallal pörgeti fel az anyukája, hogy minél több szépségversenyen, illetve tévéműsorban részt tudjon venni.

Forrás: verbulvar.hu
Feltöltő: pomber
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
A tehén anyjába töltenék bele iszonyatos mennyiségű energia italt, ráférne a mozgás. Milyen felnőtt lesz ebből a kislányból?:(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
A kedves mamit és a rokonságot addig ütném, amíg mozogni bírnak. Ezt minden nap előadnám és akkor anyuka előbb utóbb emberi méreteket venne fel (mert ezen a felvételen egy bébi elefántot simán kenterbe ver) Aztán, ha lefogyott, akkor foglalkozzon a saját vágyaival ez a frusztrált dög és ne a gyereket vegzálja, aki mellesleg csöppet sem szép. Néha belefutok ebbe az undormány műsorba és nem a gyerekeket nézem, hanem a kedves, hülye szülőket, akik kivétel nélkül vizilovak!
Stephen Hawking
@Rézangyal: Aki nézi a műsorukat, az ugyanúgy hozzájárul ezeknek a jólétéhez, mint amikor a gáspárkompánia sóját nézték egyesek...
teremőrző
Az anyját kéne jól fejbeb@szni egy baseball ütővel, hogy ezt teszi a gyerekével. Mi lesz ebből pár év múlva?
Dr plágium
Ez nem anya! Az ilyentől el kell venni a gyereket. Szerencsétlennek nincs gyerekkora!
Egyáltalán miért engedélyezik a gyerekeknek ezeket a hülye versenyeket? Ennek a kislánynak babázni kellene és a játszótéren a vele egykorúakkal homokozni.
Rézangyal
@Stephen Hawking: Leszarom. Nálunk csak az ügyeleti szobában van ez a csatorna és ha meglátom, rögtön elkapcsolom. Eddig is csak az érdekelt, kik az agyhalott szülők. Innentől kezdve nem érdekel még akkor sem, ha te azt hiszed, hogy igen. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.