Öt évig voltunk együtt, ebből három évig együtt is éltünk a párommal. Egyszer csak közölte, hogy mást szeret, és elköltözik. Csak úgy ukkmukkfukk. Semmi jelét nem adta eddig, hogy valaki más van az életében, semmi jele nem volt, hogy már nem szeret. Igaz, hogy egy csomó dolog megszokottá vált a kapcsolatunkban, de én nem éreztem, hogy baj van. Természetesenek vettünk egymással kapcsolatban sok mindent, már nem remegett a gyomrunk, amikor egymásra néztünk, de én azt gondoltam, hogy ez természetes

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Már tudom, hogy ki ez a nő, aki miatt elhagyott. Csinosabb nálam, egy igazi bomba nő, olyan, akik a plázákban glasszálnak."
--- Egyébként pedig szinte mindent előre tudtál!:-)
Dulcinea
Mindenhez két ember kell! Egy párkapcsolathoz is, és annak felbomlásához is! Az, hogy ki milyen mértékben hibás, az más kérdés.
Bármi okból kifolyólag hagyott is el a párod, már igazából nem érdekes, amit tehetsz: Az, az hogy meggyászolod a véget ért kapcsolatot, hisz teljesen természetes, hogy fáj! Ugyanakkor bármennyire is fáj, tartsd észben, hogy az élet megy tovább!!! Tehát tessék a lehető leghamarabb elfogadni a tényt, és tovább lépni, mert az élet kegyetlen ugyan, de attól olyan csodaszép.
Másodszor Tudatosítsd magadban, hogyha valami meghal, véget ér, az azért történik, mert helyette valami új, esetenként valami sokkal jobb fog születni!
Tehát bátorság!! Ne hátra nézz hanem előre, mert az élet is megy tovább!
Pilóta
@Stephen Hawking: "Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete közgyűlésének tavaly novemberi döntése alapján a tudós születésének centenáriumát, a 2012-es évet a professzor emlékének szenteli."
--- Tudod kiről van szó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.