Az ABBA-t mindenki ismeri, nem kell 50-60 évesnek lenni ahhoz, hogy kívülről fújjuk a számaikat. Nem bizony. A két női tag nem csak hangjával, de külsejével, stílusával, öltözetével is elbűvölte a közönséget. Érdekes, hogy mindenki Agnetha angyali szőkeségéért, és csodás fenekéért volt oda, persze én nő vagyok, akkor kislány voltam, számomra a hátsójuk érdektelen volt, nekem egyébként is mindig Frida volt a szimpatikusabb, gyerekként őt tartottam szebbnek, inkább rá akartam hasonlítani. A sors fricskája, hogy hosszú, természetes szőke hajam volt akkoriban. Ez nem tántorított el, Anni-Frid Lyngstad tetszett jobban, már ha választani kellett, mert mi gyerekek mindig választottunk. Melyik angyal a szebb a Charlie angyalaiból? Melyik csaj a szebb az ABBA-ból?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Basszus !Felettük is eljár az idő ?Múltkor láttam egy klipet akkor " még egészen fiatalok voltak ! Viccet félretéve, számunkra fiatalként maradnak meg emlékezetünkben !!!
teremőrző
Nekem Agnetha feneke azért jobban bejött. :DD
Feraj49
Basszus !Felettük is eljár az idő ?Múltkor láttam egy klipet akkor " még egészen fiatalok voltak ! Viccet félretéve, számunkra fiatalként maradnak meg emlékezetünkben !!!
varrólány
Én is mindig szőke szerettem volna lenni, de néha sikerül is , főleg technika ügyekben.:-))
Agnethanak nagyon jó hangja volt, és a rock zene mellett elfért az ABBA szereret is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.