Mióta Dan Brown megírta „Angyalok és démonok” című regényét, az Illuminátus rend intenzív spekulációk tárgya lett. Regényében érdekes történetet mutat be, mely szerint egy évszázadok óta megszűntnek vélt titkos társaság újra megszerveződik, hogy folytassa véres viszálykodását a katolikus egyház ellen. De vajon a Brown által felvázoltakból mennyi az igazság, létezett-e valaha ilyen szervezet és működik-e ma is?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Minden évben jön egy hír, hogy vége a világnak, aztán még most is itt vagyunk. Valaki pénzt keres ezekkel a baromságokkal?
honeykiss
Mit kell ezen görcsölni, ha egyszer eljön azon már változtatni úgy sem tudunk...mindíg van valami barom aki felfúj valamit...
Mami48
@honeykiss: ezt speciel Dan brown tette. :D Nekem van egyébként egy olyan érzésem, hogy igenis működnek ilyen társaságok, csak mi olyan kis halak vagyunk, hogy nem érünk fel hozzájuk, és simán ránk lehet sütni, hogy összeesküvéselméleteket gyártunk. Pedig nem is. :D
sza
@Mami48: Sőt! Nemhogy létezhetnek, hanem megpróbálnak beférkőzni a közéletbe!
kerék
Az Illuminátus rend létezik, csakúgy mint ahogy a Templomos is léteztek/léteznek.
Sőt, létezik a Sátán egyháza is, bibliájuk is van, és sok neves ember,köztük amerikai politikusok, katonák, ügyvédek is tagjai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.