Anyám alkoholista, és tönkreteszi az életemet. Már 27 éves vagyok, de még mindig az anyámat pesztrálom, majd' minden nap azon dolgozom, hogy megakadályozzam az ivásban, vagy legalább ott legyek, ha valami hülyeséget akar csinálni. Nem totál részeg minden nap, de minden nap iszik, és esélyes, hogy részeg lesz. Volt rá példa, hogy a kocsmából szedtem össze, ahol részegen mászott a férfiakra, volt rá példa, hogy otthon, amikor hazamentem munkából két pasival szórakozott, volt olyan, hogy a járdán ücsörgött a ház előtt, és nem tudott bemenni az ajtón. Persze ez nem mindennapos, de ha elkapja a gépszíj, akkor nincs megállás. Azóta van ez, amióta apám lelépett.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Menekülj otthonról! Anyád egy önző ember, ha elfogadja tőled, hogy nap mint nap őt istápolod. Ha nem megy elvonóra, az az ő baja!
honeykiss
Szép dolog a szülő iránti szeretet, de vannak határok...kényszetítened kellene,hogy mennyen elvonóra, ha nem hagyd ott, talán megjön az esze.
Zsoel
@libabor: A kibicnek semmi sem drága... Te könnyen mondod ki a verdiktet az ilyen cikkeknél, de őneki a saját anyjáról van szó, aki olyan, amilyen, akkor is az édesanyja, akinek az életét köszönheti. Úgy gondolom, nem a gyermek tiszte ítéletet mondani a szülei felett, és az sem úgy működik, hogy miután fölnevelt, én csak úgy fogom magam, és otthagyom.
libabor
@Zsoel: igaz, csakhogy az embert nem azért szüli az anyja erre a világra, hogy később majd legyen, aki összekaparja, hanem, hogy boldoggá tegye. Én legalábbis így vállaltam gyereket. Nem ítélkezni kell, hanem simán élni az életét, mert az, hogy valaki 30 évesen nem tud normálisan élni, és mindezt az egyik szülője miatt, nonszensz. Az anyukának kéne gyorsan észhez térni, és nem tönkrevágni a csemetéje életét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.