Már csak ötön maradtak az X-Faktor 8. élő adásában, miután múlt héten Zámbó Krisztián esett ki a tehetségkutatóból. A párbajra Stone és Szabó Dávid került. Előbbi gyengébben, második talán ebben a dalban énekelt a legjobban. De ma este is távoznia kellett valakinek.

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Továbbjutottak a nyálgépek meg a bohóckirálynők, kiesett az egyetlen igazi rock énekes, aki mögé nem kellettek műlányok, homokos fiúk éneklés közben. Nagy Feró volt valamikor a nemzet csótánya, ma már csak egy féreg maradt számomra, aki meghazudtolta saját magát azért hogy az "igényes" népnek a kedvére tegyen. Azt hiszem felkarolom Stone - t, ahogy Rézangyal is javasolta, amennyiben más nem teszi meg a kiadók közül. Meg kell hogy jelenjen egy kompromisszumoktól mentes Stone album, ahogy ma is előadta a Scorpions - Send me an angel dalát, vagy a Pokolgép - Hol van a szó című klasszikusát, az már megérne egy lemezt. Az tény hogy Klaus Meine hangját leutánozni lehetetlen, és angolul nem szabad neki majd énekelnie, de nem is kell. Ha a sok nyálgép lemezt adhatott ki eddig is, akkor egy igazi hús, igazi vér fazonnak ez KÖTELEZŐ!!! Viszont csakis a saját műfaján belül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sakál
@entero: "Azért Tony Kakko nem akárhogy énekelte el az örök klasszikust, a Still loving you - t."
A Sonata Arctica számai nagyon jók, sokat letöltöttem, köztük ezt a feldolgozást is. Nem véletlen akadtam rá, mert én úgy szintén szeretem a rock zenét, csak nekem más zenére is van hallásom!! Hogy mi zavar téged a fentebb belinkelt zenékben (a dalszöveg témája, a hangzásvilág, a melódia, az ének..stb.), arról hallgatsz, és kevés azzal megmagyarázni, hogy nem a te világod, és a kemény rock őrült rajongása sem kielégítő válasz rá, de maradjunk ennyiben: "Az elméletem szerint a zene jó, ez az egyetlen vallás, ami a lényeget karcolgatja. És bárki, aki valamilyen zenét hallani szeretne, az hadd hallgassa, mert az jó - attól az ember jól érzi magát. Ha tetszik, hadd menjen. Csak mert valaki másnak nem tetszik, az még semmit nem jelent - ez csupán egyéni ízlés kérdése." -Frank Zappa
entero
@sakál: Bízom benne hogy tényleg tudtad ki is az a Tony Kakko, hiszen ha beütöd akkor már ki a adja a "barátunk" hol is énekel ez a fantasztikus torok. Egyébként igazad van, a zene örömet okoz annak aki hallgatja, legyen az bármilyen stílus is, és ez így is van rendjén. Azért nem kizárólag metal zenét hallgatok mindig, a repertoárba beleférnek az olyan együttesek is mint a Uriah Heep, Jethro Tull néhány lemeze, Pink Floyd korai anyagai, főleg a A fal, ami mind lemezen, mind filmen klasszikus, akárcsak a Jézus Krisztus szupersztár vagy a Hair. A kemény rockon belül pedig ott vannak az olyan lemezek mint a Bon Jovi meg a Europe első 3 albuma (főként az első két lemeze mindkettőnek), a népzenével átitatott magyar Dalriada, a szimfonikusokkal megtámogatott Rhapsody, de a lényeg hogy szóljon az a gitár rendesen a többségében. Zappa jól mondta amit mondott elismerem, de azt nem igazán lehet szerintem vitatni hogy vannak műfajok amik értéktelenek, igénytelenek, mégis sikeresek. Ezekkel én soha nem fogok tudni azonosulni, számomra az érték szó sokat jelent minden téren.
sakál
@entero: "Bízom benne hogy tényleg tudtad ki is az a Tony Kakko.." ( Na, meg Miljenko Matijevic,..stb)
Röviden és tömören, nem a google, hanem a youtube segített, mivel a zenei tévécsatornákat elvalóságsózták, a rádiók sem az igaziak, így kénytelen vagyok a neten felkutatni a számomra ismeretlen zenekarokat, na így volt ez az ő esetükben is, ami a peacemaker c. számukkal kezdődött .De a polcomon van A Rock története 1-2. könybek, kár, hogy áll a bál a kiadóval (támogathatnád azt is.. ;) ).
"de azt nem igazán lehet szerintem vitatni hogy vannak műfajok amik értéktelenek, igénytelenek, mégis sikeresek. " Az én véleményem alapján csak annyit változtatnék, hogy vannak "énekesek,előadók" ...
musicnummer1
Ez az egész X-Traktor egy nagy rakás sz@r, csak azért kell, mert a show hozza a pénzt..
botfülü, gyenge hangminöségü kisfiuk sztárolják egymást...a kis csajokról meg nem is beszélek, pakolják magukat csak a " szinpadon". A "müsor" már nem a tehetségkutatásról szól...
varrólány
@entero: A Uriah Heep David Byronnal volt az igazi, legalábbis szerintem.
Stonenak már készül a lemeze, tegnap nyilatkozta, nyilván nem az ugri-bugri közönség lesz vevő rá.
Borítékolható volt hogy a slágeres szépfiúk jutnak tovább.
entero
@varrólány: Igen, olvastam hogy készül az új Stone lemez. Uriah Heep fronton meg igazad van teljesen, Solisbury, The magician's birthday, Demons and wizards, igazi klasszikusok. A Lady in black daluktól ma is kiráz a hideg ha meghallgatom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.