Mint sokan mások is, külföldön vállaltam munkát. Már harminc felé járok, de itthon nem találtam meg a számításomat. Szobalányként dolgoztam egy motelban (ügynökség közvetített ki), mert bár van felsőfokú végzettségem, nem találtam megfelelőbb munkát, meg a nyelvtudásomat is csiszolgatni kell a jobb álláshoz. Szóval szobalányként dolgozgattam már egy éve. A közvetlen főnököm egy ötven körüli orosz ürge, még nálam is rosszabbul beszéli a nyelvet, ráadásul semmilyen végzettsége nincs szerintem, csak régebb óta van kint, mint én, és nagyon tud parancsogatni. Utálatos figura.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Én biztos nem mennék ki Ócsára ! :))
Mami48
Félhetsz is, szerintem, el ne vállald, elmenni egy kietlen helyre, aztán még menekülni sem tudsz. Ne is gondolkozz rajta, keress más lehetőséget! Nekem eszembe nem jutna egy vadidegen ember házába költözni, pedig az én erényeim már nincsnenek veszélyben, nem is értem, te hogy tudsz elgondolkodni rajta egyáltalán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.