Két hete megismerkedtem egy pasival, végre olyan jó, hétköznapi módon, semmi buli, netes ismerkedés, vagy vakrandi, esetleg barátok közreműködése. Sorban álltam a postán. Kotortam a táskámban a csekkek és a pénz után, tiszta ideg voltam, mert sietnem kellett volna, de hallottam, hogy a postás mindenkinek ajánlgatja a plusz szolgáltatásokat, meg a hülye sorsjegyeket, és még mindig voltak előttem öten. Lassan ment a sor, mindenki legalább háromféle dolgot akart elintézni, a postás meg nem sietett. Szóval bosszankodtam, kotorásztam, és egy rossz mozdulattal leejtettem a táskámat, aminek a fele tartalma ki is borult.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Semmit nem tudhat az a másik nő, amit te! A különbség annyi, hogy benned vannak még gátlások és nem engeded pénzért nézni, amit az ágyban művel az intelligensebb emberek többsége. Marha nagy ám a különbség!
Rézangyal
Amit te nem. Igy van helyesen. :) Bocsika.
Dr plágium
Szerintem óriási különbség van a szex és a pornó között.
Törölt felhasználó
A pornó és szeretkezés között azért van némi különbség...:) Ismerek pornós csajt, itta legtöbb lány persze csipőből csilláron logva stb-vel jön. Hát elárúlok egy nagy titkot, a barátjával ő is egy hétköznapi lány és azt teszi, ami neki is jó nem ami a forgatókönyvben van, tehát pont olyan egyedi mint mindenki más, mint te is..Merd elfogadni, ha valakinek te kellesz, mert őt is ez izgatja fel, ha élvezel, nem az, hogy hogyan...
palika
Ajánlom kisanyám nézz meg egy sex filmet és dönts! Különbség, ha nem extrém, nincs semmi! Ugyanoda kell betenni ahol a filmekbe, ugyan úgy kell bekapni ahogy a filmeken, de annyi a különbség hogy ezt Te csinálod és nem más! Ja, hogy nem teszel meg mindent amit ott látsz? Akkor annyi neked, de ha igyekszel, hidd el sikerülni fog!!!
KöBüKi
Miért lennél kevés?Ő már érzésekkel nem tud szeretkezni valszeg.!A másik nagy előnyöd hogy az egymásba rakott farkak /amik benne voltak/ nem érnek Milánóig.!!!
A többit meg te is tudod,ha nem vagy túl konzervatív.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.