Reagált az MTVA a napokban felröppent hírekkel kapcsolatban. A hétvégén a D. Tóth Kriszta által vezetett DTK Show megszűnéséről kaptunk hírt, ezt követően pedig kiderült, hogy a 233 adást megélt Maradj talpon! című vetélkedő is határozatlan időre megpihen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Èn a Maradj talpon! müsort sajnálom a legjobban...remélem minél hamarabb visszajön Gundi (Gundel Takács Gábor )minden nap nézem, okosodok. a többitöl meg hülyülök..
Angelika
@musicnummer1: tavasszal folytatódik, csak pihen. :) Mármint a műsor.
musicnummer1
@Angelika: Biztos a hirforrás ???
Megnyugtatna
Angelika
"Gundel Takács Gábor az MTVA egyik legnépszerűbb, többször díjazott és elismert műsorvezetője. A Maradj talpon! című produkció pedig nem tűnik el a közmédia kínálatából. E népszerű műsor mellett más vetélkedő, s formátum is bevezetésre kerül. Ennek időpontjára vonatkozóan az MTVA megfelelő pillanatban tájékoztatást fog nyújtani. A közeljövőben Gundel Takács Gábor – miként más időszakokban is – a sportközvetítések, illetve „A Dal” 2013 Eurovíziós Dalválasztó Show műsorvezetőjeként lép a kamerák el."
Ez az MTVA közleménye. Bocsi, a tavaszt nem tudom honnan vettem, azt csak hallottam valahol. Szóval az nem biztos.
Angelika
@musicnummer1: Ezt tegnap raktam fel. Szerintem ennél nincs hitelesebb, ez a köztévé nyilatkozata.
propeller.hu/szorakozas/2588039-maradj-talpon-talpon-marad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.