Elvis Aaron Presley pontosan 78 éve született. Olyan ikonná vált, amilyen százévente csak egyszer él, mai napig ő a világ legismertebb, leghíresebb könnyűzenei énekese. Elképesztő zenei karriert futott be úgy, hogy semmiféle előképzettsége, a zeneiparban ismetettsége, vagy szülői, családi hátszele lett volna. Tizenegy éves korában kapta első gitárját, melyen hamarosan megtanult profin játszani. Tinédzserkorában kezdte el hordani jellegzetes hajviseletét. Zenét sohasem tanult az iskolai órákon kívül, és énektanárhoz sem járt.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Kedves Angelika, ezt vagy így kellett volna megfogalmazni: "Elképesztő zenei karriert futott be úgy, hogy semmiféle előképzettsége, a zeneiparban ismeretsége, vagy szülői, családi hátszele nem volt.", vagy pedig így: "Elképesztő zenei karriert futott be anélkül, hogy bármiféle előképzettsége, a zeneiparban ismeretsége, vagy szülői, családi hátszele lett volna."
Ez az öszvér megoldás sehogy sem jó. :)
Angelika
@Zsoel: :) Igazad van. :) A kapkodás, ez a folytonos kapkodás. :D
Angelika
@Angelika: Na, ez az amikor már csak a szemem olvas, az agyam nem. :)
Zsoel
@Angelika: Máskor csak nyugodtan, szépen gondolj át és ellenőrizz le mindent! :) Itt mindenki ráér arra, hogy kivárja, amíg megörvendeztetsz bennünket a legújabb nőkorszakos csemegéddel. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.