Naomi Watts nagyon izgult a Diana hercegnő életéről szól film forgatásán. A színésznő mélyrehatóan tanulmányozta a tragikus sorsú híresség mindennapjait és meglepő kijelentést tett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@Hellcat: Ez csak akkor áll meg, ha valakit olyasmivel akarnak megvádolni, vagy rágalmazni, ami ellen nem tud védekezni. Dianának az emberi oldalát akarják megmutatni. NEM VOLT szent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@Hellcat: Ezt a mondást soha nem tudtam értelmezni...Ezek szerint Hitler, Sztálin, Néró is kíméletet érdemel?
Manhattan
Diana ott hibázott, hogy hozzáment Károlyhoz, aki sosem szerette. Hisz Károly fiatal gyerekkora óta Kamillát imádta. Diana erőlködött, zsarolt, ezzel még távolabb került Károlytól. A boldogság keresése közben összeadta magát a személyzettel is. A királyi családot mély tisztelet övezi Angliában. Szégyellték Diana viselkedését.
Hellcat
@a Pepita: Hát igen, különös. De nem mind1 azért hogy történelni elrettentő példa, vagy szaros BORS féle bulvár mocsok. Szerintem ez nem túl szép dolog.
a Pepita
@Hellcat:
Valóban, a bulvár nem túl szép dolog...Viszont az emberekben beteges érdeklődés van a híres/hírhedt emberek magánélete iránt, kár ezt tagadni...
honeykiss
Hagyhatnák nyugodni békében !...miért engedi a család?
Hellcat
@a Pepita: Igen. Sajnos erre van igény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.