Új munkahelyre kerültem, ott együtt, egy irodában dolgozom egy sráccal, akivel hamar nagyon jó barátok lettünk. Eleinte azt hittem, hogy tetszem neki, mert annak ellenére hívott meg ide-oda, hogy a többiek azt mondták róla, hogy rettenetesen skót, és soha, senkinek nem fizetett még egy golyórágót sem. Na, engem kávéztatott, vacsoráztatott, szóval nem is csoda, hogy azt hittem, bejövök neki. Megjegyzem, hogy nekem már kezdett kínos lenni a szituáció, mert nem tetszik a fickó, nem túl férfias, és olyan kis szöszi, nyúlbéla, szóval nem az esetem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Teljesen közömbös, hogy ki dobta fel Buzikát. Buzi, oszt kész. Járj vele továbbra is nyugodtan, s tuti, hogy téged néznek majd hülyének, nem a havert:-)
Dulcinea
Amennyiben úgy van ahogy mondod, hogy időközben a legjobb barátod lett, akkor bizony valaki nagyon irigy lehet rátok...van ilyen sajnos!
A helyedben én nyomoznék, és mindenképpen kideríteném, hogy ki volt az a jótét lélek, aki ilyen csúnyán kettőtök közé tenyerelt, és miért!
Pilóta
Teljesen közömbös, hogy ki dobta fel Buzikát. Buzi, oszt kész. Járj vele továbbra is nyugodtan, s tuti, hogy téged néznek majd hülyének, nem a havert:-)
sokanvagyunk
Nyúlbélának alibibabája vagy, ha jobb dolgod nincs, vidd el most te kávézni, vacsizni, udvarolj neki - legföljebb azt mondják, a két hibbant tévelygő...
kerék
Csak ne feküdj le vele...a szaros fasz nem olyan jó...
honeykiss
Nagy dolog, meleg és ennyi...a kolegák is túl vannak rajta,ha a barátja akarsz lenni,próbáld kideríteni ki a pletyós és győzd meg őt az igazadról...a barátság többször többet jelent sok minden másnál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.