A férjemmel egy nyaralás alkalmával ismerkedtem meg. 12 évvel idősebb nálam, de nagyon jóképű férfi, sportosan elegáns, és ért a nők nyelvén, mindenhová vitt magával, elhalmozott bókokkal, apró ajándékokkal és teljesen megszédített. Hetente, időnként két-három hetente jött el hozzám, mert ő egy távoli városban élt és dolgozott. Amikor együtt voltunk kedves, jókedvű arcát mutatta. Egy évi ismeretség után kérte, hogy házasodjunk össze.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Te pedig mondd neki, azért volt minden mert impotens! Mindjárt lejjebb adja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Te pedig mondd neki, azért volt minden mert impotens! Mindjárt lejjebb adja.
Dulcinea
@ila51: Nem csak a rendmániáról van szó! hanem arról, hogy már elváltak! A nő új életet igyekszik kezdeni, ez a nyavalyás meg mikor csak alkalom adódik keresztbe tesz neki a szexulális utalásaival! Ha annyira szerette, mint amennyire nem! Akkor anno míg együtt voltak, Őcsászársága miért nem alkalmazkodott? Ha akkor a kákán is csomót talált, a viselkedésében, és bármit is tett nem volt jó! Most már húzzon a francba! Elváltak! Gyerek nincs, így nincs tovább köze a nőhöz!
ila51
@Dulcinea: erről beszélek én is , csak rövidebben :))
honeykiss
Kerüld el nagyívben ha tudod, ha meg nem akkor ne hagyd magad, ha félsz vagy tartasz tőle azt észreveszi és jobban rád száll...rúgd tökön ha szórakozik veled vagy te is alázd meg.
Mami48
Zavard el a fenébe, vagy tényleg szólj az ügyvédednek! Vannak ilyen pasik. Van egy ismerősünk, aki nem nősült meg, harmincas évei végére már eléggé furán viselkedett. Berögződései lettek, nagyon akkurátus rendet tartott, cipő, zokni összeválogatás, nyakkendő elhelyezés, ingek szín szerint, vagy például késssel-villával ette a babfőzeléket, sosem értettük, hogy milyen oknál fogva...
Levendula
Így van ez, amikor a pasi több, mint 10 évvel idősebb a nőnél... Persze az új pasi fiatal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.