Egy éve voltunk együtt, amikor először megvert. Ő kérte, hogy tartsunk egy kis szünetet, én meg komolyan vettem, és másokkal mentem szórakozni. Még csak 20 éves voltam. Egy este egy ismerős fiú vitt haza kocsival, és még beszélgettünk egy kicsit, nem történt semmi, búcsúzóul is csak egy arcra puszit váltottunk. Amikor beértem a lépcsőházba, ott várt a párom, és összevert. Kaptam egy olyan pofont, hogy a fal adta a másikat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Hát, pedig sürgősen ott kellett volna hagyni a francba. Aki megver, azt nem lehet szeretni (hacsak nem a szüleinktől kapunk egy nyakast, amire rászolgáltunk).
Ilyenkor mindig azt kívánom ezeknek a nőkkel szemben oly erős fickóknak, hogy találkozzanak egy még erősebbel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Zsoel: Ezt írtam volna:)) Ajajj...szétszórt vagyok bocsánat...
Angelika
@Horizont: IGAZAT adok! Nem vitatkozom. De ettől még sajnálom az ilyeneket, és a férfit vetem meg, amiért kihasználja az erőfölényét, és a nő szerelmét. Mellesleg igen, futni kell, akár a rendőrségre, stb. De te sem ma jöttél le a falvédőről, meg én sem. Húsz évesen viszont olyan hülye az ember. Aztán az évek összekovácsolják, összenövesztik a párokat, pláne, ha sokkal több a jó pillanat, mint a rossz, és nehéz elszakadni. Érted, mire gondolok? Persze, érted. Nem értek egyet azzal, ha valaki tűri a terrort, csak nem vetem meg érte.
Angelika
@Horizont: Igen. Betegek. És beteggé tesznek maguk körül mindenkit, aki hagyja.
Zsoel
@Dulcinea: Eléggé! :D Nem is értettem először, mit akarsz mondani, aztán megértettem, de gondoltam, azért a biztonság kedvéért lecsapom a magas labdát. :)))
Dulcinea
@Zsoel: Jól tetted!:))) Úgy kell nekem, minek vagyok figyelmetlen...:))
Zsoel
@Dulcinea: Úgy kell neked, miért vagy figyelmetlen. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.