Tulajdonképpen ez az a ruhadarab, amit sajnálhatunk, hogy kiment a hétköznapi divatból, és szinte már csak csábításra használjuk, ha használjuk egyáltalán. Illetve, ha esküvői, vagy báli ruhánk, esetleg rocksztárként a fellépő ruhánk részeként ilyen felsőrészt választunk, de kevesen merik az utcára felvenni, csak úgy, egy nadrággal, vagy szoknyával. Többször is próbálták a tervezők visszacsempészni a divatba, de valamiért nem terjedet el eléggé, bezzeg a márványfarmer... Pedig de szépen elrejti a közepesen hájas hasat ez a csodás darab! Persze a brutális kövérséget nem, azt nincs az a fűző, míder, hasszorító, ami rendbe hozná, de például a szülés utáni hurkákat, vagy csak az alapbébihájat kiválóan leszorítja. Hogy nem kap benne levegőt a delikvens? Nos, az kit érdekel, kérem, jól néz ki, és a szépségért bizony meg kell szenvedni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@sokanvagyunk: pedig mi régiek, tudjuk ám, hogy pasiból teccik lenni!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Angelika: Csak magamon... ha még ezt sem vették itt észre :)))))
Dulcinea
@sokanvagyunk: pedig mi régiek, tudjuk ám, hogy pasiból teccik lenni!:))
sokanvagyunk
@Dulcinea: Ahogy nyomom, és írod, teccik!
Dulcinea
@sokanvagyunk: :))) Világgá kürtöljük pasi mivoltodat?!:))
ila51
Nekem is van fűzőm , igaz hogy az ingyen van , Debrecenben csinálták a buszbalesetem után , viszont a háti része dominál , így nem is csinos , meg nem is kívánatos , viszont könnyít a járásban. Elég az hozzá nem a darázsderékért van :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.