"Ha Dorottya szorítja, Julianna tágítja a fagyot" - mondták a őseink, de bizony a mai emberek is figyelemmel kísérik, hogyan alakul az időjárás... Ha Gyertyaszentelő napján, február 2-án, vagy előtte énekel a pacsirta, elhallgat és utána még sokáig fog hallgatni.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: Egyébként most télen is tavasz van:)) lesz a jósok szerint!
Dulcinea
@silber13: :))))))))))))) Jóvan! na jóvan:))
yazo64
"{Február hónap összességében: a megszokottnál lényegesen hidegebb idővel, havas napokkal indulhat. A hónapra jellemző csapadék mennyisége többnyire a hó lehet, amely a hideg időjárás következtében akár február hónap egészében megmaradhat.}

Február hónap részleteiben: Mint a január végi napokon, a hideg napsütéses napok mellett még néhol friss hóhullás lehetséges. Majd kettéválhat az ország időjárása.
3-4.-től, már egyes helyeken ónos eső, jégpáncélos utak, zúzmaraképződés, havas eső, míg a más részeken még havazás és hófúvás, hóakadályok nehezítik a közlekedést.
Melyet fátyolfelhős, borongós, napok követnek.
9-10.- től, előbb ködös, szeles, derengős – napsütéses napok váltogatják egymást, majd gyors és jelentős enyhülés következik.
15.-é-től, még előfordulhat főleg éjjel eső, havas eső, hózápor, és havazás is, azonban ismét viharossá fokozódik a szél, és hidegebbre fordul az idő.
17-től napközben még lengedező széllel kísért, derengős- napsütéses napok lehetnek, de főleg a hajnali órákban akár fagyponthatárig lehűlhet a levegő.
24.- től, meg növekedett felhőzetből, lehetséges még havazás és havas eső, de egyes helyeken már a nap is kikandikálhat a felhők mögül.
A hónap végi napokon a hűvös reggelek után, szeles napos, napokat várhatunk."
dodo571031
Március 18.-án mindenképpen elkezdődik mert ugye Sándor József Benedek stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.